subscribed to topics but no notifications ???

Having troubles using the site? Need a little help with technology? post your questions here

Re: subscribed to topics but no notifications ???

Postby Topi » Fri May 09, 2014 9:10 am

The unsubscribing then re-subscribing did not work.

Phillip - I just did as you suggested.
User avatar
Topi
 
Posts: 86
Joined: Sun Jan 12, 2014 6:40 am

Re: subscribed to topics but no notifications ???

Postby Topi » Fri May 09, 2014 2:39 pm

Phillip - That seems to have worked. I actually got a notification, lets see if that continues !

Thanks
User avatar
Topi
 
Posts: 86
Joined: Sun Jan 12, 2014 6:40 am

Re: subscribed to topics but no notifications ???

Postby Topi » Sat May 17, 2014 9:16 am

Update on the subscription situation.

Nothing - coming inwards :(

Not much more I can do from this end.
User avatar
Topi
 
Posts: 86
Joined: Sun Jan 12, 2014 6:40 am

Re: subscribed to topics but no notifications ???

Postby Phillip » Sat May 17, 2014 9:12 pm

Topi, PM Brainless, he actually runs the technical side of the site.
Phillip.
SEAKA
A 1969 Mark 1
http://www.sailblogs.com/member/seaka
http://skipr.net

Home port is at Dunbogan on the Camden Haven Inlet, Laurieton NSW
User avatar
Phillip
 
Posts: 1530
Images: 152
Joined: Wed Jan 07, 2009 8:18 pm
Location: Laurieton, NSW.

Re: subscribed to topics but no notifications ???

Postby Topi » Thu Oct 30, 2014 11:57 am

Well that was a surprise. After not receiving anything for about 6 months, I got a topic notification yesterday :)

Hopefully that is the first of many.

Did someone do something at the admin end ?
User avatar
Topi
 
Posts: 86
Joined: Sun Jan 12, 2014 6:40 am

Re: subscribed to topics but no notifications ???

Postby Phillip » Thu Oct 30, 2014 1:29 pm

Not me, maybe Shaun got something done :D
Phillip.
SEAKA
A 1969 Mark 1
http://www.sailblogs.com/member/seaka
http://skipr.net

Home port is at Dunbogan on the Camden Haven Inlet, Laurieton NSW
User avatar
Phillip
 
Posts: 1530
Images: 152
Joined: Wed Jan 07, 2009 8:18 pm
Location: Laurieton, NSW.

Re: subscribed to topics but no notifications ???

Postby Topi » Sat Nov 01, 2014 7:05 am

Interesting, I got a notification on another thread this morning. However, this thread did not send a notification when you posted your reply ??

At least I am now getting some notifications. There is light at the end of the tunnel :)
User avatar
Topi
 
Posts: 86
Joined: Sun Jan 12, 2014 6:40 am

Previous

Return to Tech Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron

x